Meille töihin?

# Sinustako osa Matrocksin mahtavaa tiimiä?

Meille töihin?

Me Matrocksilla haluamme, että työskentely on mukavaa!
Tärkein tehtävämme on mahdollistaa erilaisin keinoin asiakkaillemme mielekäs ja esteetön vapaa-aika.
Asiakkainamme toimivat eri-ikäiset ja eriasteisesti tukea tarvitsevat henkilöt, joten jokainen työpäivä on varmasti sekä uniikki että mielenkiintoinen.

Meillä työskentelee laaja kirjo hoiva- ja sosiaalialan ammattilaisia, joten tutkintoasi tärkeämpää meille on oikea asenne ja intohimo auttaa asiakkaitamme
nauttimaan vapaa-ajastaan täysin siemauksin, kuitenkin turvallisesti, ammattitaitoisesti ja kuntouttavalla työotteella toteutettuna.
Työmme liikkuu asiakkaan mukana ja toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Avustajatyön lisäksi meillä voit päästä työskentelemään myös kulttuurin sekä matkailun parissa, sillä valikoimaamme kuuluvat myös ohjelmapalvelut
ja useita erilaisia lähimatkapaketteja. Tylsää tässä työpaikassa ei varmasti pääse tulemaan!

Matrocks Oy on ystävällinen yritys, joten meillä ollaan ystävällisiä niin itsellemme, toisillemme, asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme ja tietysti ympäristöllekin.

    

Avoimet työpaikat
 

Kokemusasiantuntija

Työtä tarjolla!
Haemme kokemuskouluttajaa asenteellisen esteettömyyden koulutuskokonaisuuksiin.

Haussa persoona, joka myönteisellä asenteellaan saa asiakkaat syttymään ja oivaltamaan sekä kokemaan tunteen ”tätä lisää”.

Työntekijämme tekevät työtään rakkaudella, huolella ja työpaikkaa koko ajan kehittäen. Me olemme ystävällinen yritys, mikä tarkoittaa ystävällisyyttä sekä asiakkaan että työyhteisön suuntaan.

Tärkein työvälineemme on peili.

Työntekijän on pelattava yhteen koulutustiimin muiden jäsenten kanssa.

Tutustu nettisivuihimme ja jos koet, että osaamisesi sopii meille, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV paula@matrocks.fi.

Vapaa-ajan avustaja

Haemme asiakkaidemme avuksi näppärää, oma-aloitteeseen ajatteluun kykenevää ja ihanaa henkilöä, joka ei kavahda uuden oppimista ja sopii ystävällisen yrityksemme työntekijäksi. Meillä on tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia työsuhteita ja työ itsessään on mukavaa sekä asiakkaat kivoja.

Toimintaamme voit tutustua täällä nettisivuillamme sekä somekanavissamme:

Jos onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, niin lähetä CV ja työhakemus osoitteeseen joonas@extra-avustaja.fi.

Tällä erää emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten toivomme kaikkia yhteydenottoja sähköpostilla Joonakselle.

    

Avoin hakemus

Mikäli juuri nyt ei ole avoinna sellaista paikkaa, johon kokisit olevasi meille timanttinen lisä, niin täytä voimen hakemuksen lomakke, niin viestisi tavoittaa meidät!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan