Meille töihin?

# Sinustako osa Matrocksin mahtavaa tiimiä?

Meille töihin?

Me Matrocksilla haluamme, että työskentely on mukavaa!
Tärkein tehtävämme on mahdollistaa erilaisin keinoin asiakkaillemme mielekäs ja esteetön vapaa-aika.
Asiakkainamme toimivat eri-ikäiset ja eriasteisesti tukea tarvitsevat henkilöt, joten jokainen työpäivä on varmasti sekä uniikki että mielenkiintoinen.

Meillä työskentelee laaja kirjo hoiva- ja sosiaalialan ammattilaisia, joten tutkintoasi tärkeämpää meille on oikea asenne ja intohimo auttaa asiakkaitamme
nauttimaan vapaa-ajastaan täysin siemauksin -kuitenkin turvallisesti, ammattitaitoisesti ja kuntouttavalla työotteella toteutettuna.
Työmme liikkuu asiakkaan mukana ja toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Avustajatyön lisäksi meillä voit päästä työskentelemään myös kulttuurin sekä matkailun parissa, sillä valikoimaamme kuuluvat myös ohjelmapalvelut
ja useita erilaisia lähimatkapaketteja. Tylsää tässä työpaikassa ei varmasti pääse tulemaan!

Matrocks Oy on ystävällinen yritys, joten meillä ollaan ystävällisiä niin itsellemme, toisillemme, asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemme ja tietysti ympäristöllekin.

    

Avoimet työpaikat
 

Ohjaaja
Ohjaaja
Matrocksin ohjelmapalvelut laajentuvat! Haemme esiintyjiä ja ohjaajia eri palveluihimme. Voitimme juuri Invaliidiliiton ja Rakennustietosäätiön myöntämän Esteetön Suomi-pääpalkinnon asenteellisen esteettömyyden palvelukokonaisuudellamme, joten erityisen kiinnostuneita olemme osaajista, joilla on asenne kohdallaan erityisryhmien kanssa toimimisessa.

Yhteistyö voi olla palkkaluonteista tai alihankintaa. Voit olla taidealan osaaja, esiintyjä, asiantuntija tai osallistavan toiminnan ammattilainen, käsitämme kulttuurin laajasti.

Täällä sivuillamme voi tutustua palveluihin, joihin haemme tekijöitä. Keskiössä on ohjelmapalveluihin ja matkapalveluihin sisällön tuottaminen, mutta jos joku muu toiminnassamme kiinnostaa, olemme kuulolla!

Meillä työskentelevät matkailun, kulttuurin, liikunnan, koulutuksen ja sosiaalialan osaajat, joiden ammattitaidosta palvelumuotoilemme asiakkaalle toimivia tuotteita ja kokonaisuuksia.Meillä työskentelee myös eri tavoin vammaisia alan ammattilaisia.

Tekijämme ajattelevat laajasti, eli hyvin monella taustalla ja osaamisella sujahtaa inspiroivaan, innokkaaseen, mukavaan ja tavoitteelliseen, sekä itseään haastavaan työyhteisöömme.

Tutustu yritykseemme ja jos kiinnostuit, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus Paulalle.
Plussaa:
Tee itsestäsi ja osaamisestasi mainos ja lähetä se paula@matrocks.fi
Graafinen osaaminen on toissijaista, tärkeintä on heittäytyminen ja hyvän viestin välittäminen.

Vapaa-ajan avustaja
Vapaa-ajan avustaja

Haemme asiakkaidemme avuksi näppärää, oma-aloitteeseen ajatteluun kykenevää ja ihanaa henkilöä, joka ei kavahda uuden oppimista ja sopii ystävällisen yrityksemme työntekijäksi. Meillä on tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia työsuhteita ja työ itsessään on mukavaa sekä asiakkaat kivoja.

Toimintaamme voit tutustua täällä nettisivuillamme sekä somekanavissamme:

Jos onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, niin lähetä CV ja työhakemus osoitteeseen joonas (at) matrocks.fi.

Tällä erää emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten toivomme kaikkia yhteydenottoja sähköpostilla Joonakselle.

Tulossa
Tulossa

Tulossa.

    

Avoin hakemus

Mikäli juuri nyt ei ole avoinna sellaista paikkaa, johon kokisit olevasi meille timanttinen lisä, niin täytä avoimen hakemuksen lomake, niin viestisi tavoittaa meidät!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan