Työhaastatteluun ilman ajanvarausta

TYÖHAASTATTELUUN ILMAN AJANVARAUSTA!
 
Hei, ootko sinä jo kuullut Matrocks:ien tavasta tavoittaa uusia joukkoon sopivia työntekijöitä?
Jos et ole, niin minä kerron sinulle nyt siitä ja samalla oman tarinani.
 
Walk in työhaastattelutilaisuus eli tutummin Avoimet Ovet työhaastattelu on ilman esivaiheita tapahtuva vapaamuotoinen tilaisuus. 
Avoimet Ovet työhaastattelu tilaisuus on tehty hyvin matalan kynnyksen osallistumiseen ja ensisijainen tarkoitushan on löytää oikealla asenteella ja intohimoisella otteella työtä tekeviä sopivia tyyppejä mukaan. Se on loistava ja mielenkiintoinen mahdollisuus itsensä esille tuomiseen kaikille alalla jo työskenteleville tai miksipä ei rohkeille alanvaihtajillekin.
Viime vuoden loppupuolella Avoimia ovia järjestettiin säännöllisesti ja jatkoa vastaavalle tilaisuudelle on jo luvassa.
 
Elettiin elokuuta 2021 ja kuulin tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta perhetuttavaltani, joka oli työskennellyt Matrocks:illa jo useamman vuoden ajan. 
Ajattelin, että ehdottomasti haluan mennä käymään esittäytymässä ja kertomassa itsestäni lisää. Mielenkiintoni oli kasvanut jo siinä vaiheessa todella suureksi työnantajaa kohtaan ja yrityksen nettisivujen selaaminen oli käynyt jo kuumana useamman päivän ajan. Tämä saattaisi olla minun mahdollisuuteni ajattelin!
Totta kai samalla takaraivossani jyskytti pieni epätietoisuuden siemen, että mihin olen oikein menossa ja mitä Matrocks yritys sitten ”oikeasti” tekee asiakkaiden kanssa? 
 
Menin sitten paikalle rohkeasti yrityksen upeisiin Klingendahlin tiloihin Papinkadulle ja tapasin toimistolla Paulan.. Juttua riitti meillä niin paljon, että lopulta havahduin kellonjuoksuun melkein puolitoista tuntia myöhemmin! 
Minä sain suullisesti ”pika kelata” työ- ja koulutustaustani sekä kertoa vahvuuksista ja mielenkiinnonkohteistani, niin että suuta kuivasi :D 
Lopuksi sovimme miettiä molemmat omilla tahoillamme valintoja ja lupasin lähettää vielä ansioluettelon ja työhakemuksen Team tailorin kautta.
 
Tästä alkoikin sitten seuraavaksi jo neuvottelut sopivista työtunneista ja pian sain kirjoittaa nimen uuteen työsopimukseen! 
Näin minusta tuli Matrockslainen ja tässä alkuvuoden 2022 kynnyksellä olen saanut työskennellä jo monipuolisesti erilaisten asiakkaiden kanssa perhetyön, omaishoidon ja yksilöllisen päivätoiminnan äärellä. 
 
Ja lisää uusia ihania mahdollisuuksia on vain edessäpäin!
 
Rohkeudella kohti uusia kohtaamisia,
Mahdollistaja Sari K
Julkaistu 2.5.2022