Matrocks TalentSoffalla 27.11.2019

Matrocksin ohjelmapalvelut laajentuvat! Haemme esiintyjiä ja ohjaajia eri palveluihimme. Voitimme juuri Invaliidiliiton ja Rakennustietosäätiön myöntämän Esteetön Suomi-pääpalkinnon asenteellisen esteettömyyden palvelukokonaisuudellamme, joten erityisen kiinnostuneita olemme osaajista, joilla on asenne kohdallaan erityisryhmien kanssa toimimisessa.

Yhteistyö voi olla palkkaluonteista tai alihankintaa. Voit olla taidealan osaaja, esiintyjä, asiantuntija tai osallistavan toiminnan ammattilainen, käsitämme kulttuurin laajasti.

Täällä sivuillamme voi tutustua palveluihin, joihin haemme tekijöitä. Keskiössä on ohjelmapalveluihin ja matkapalveluihin sisällön tuottaminen, mutta jos joku muu toiminnassamme kiinnostaa, olemme kuulolla!

Meillä työskentelevät matkailun, kulttuurin, liikunnan, koulutuksen ja sosiaalialan osaajat, joiden ammattitaidosta palvelumuotoilemme asiakkaalle toimivia tuotteita ja kokonaisuuksia.Meillä työskentelee myös eri tavoin vammaisia alan ammattilaisia.

Tekijämme ajattelevat laajasti, eli hyvin monella taustalla ja osaamisella sujahtaa inspiroivaan, innokkaaseen, mukavaan ja tavoitteelliseen, sekä itseään haastavaan työyhteisöömme.

TalentSoffa -tule tapaamaan työnantaja

Aika: ke 27.11. klo 9-11

Paikka: TalentSpace/Finlayson, Satakunnankatu 18A

Ilmoitus mol.fi-sivustolla.