Ammatillinen tukihenkilö tukenasi

#

Meillä on joukko innokkaita, asiakaslähtöisiä ja ammattitaitoisia ammatillisia tukihenkilöitä, jotka vaataavat asiakkaiden tarpeisiin ja ovat juuri asiaksta varten. Ammatillisen tukihenkilön voit saada esimerkiksi silloin, jos tarvitset apua muun muassa koulunkäyntiin liittyvissä asioissa, harrastuksen löytämisessä, sosiaalisten tilanteiden kohtaamisessa tai jossa tarvitset turvallista ja välittävää aikuista, joka kuuntelee ja aidosti kuulee sinua. Ammatillinen tukihenkilö on suunnattu lastensuojelun asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea. Ammatillisen tukihenkilön voit saada sosiaalityöntekijän kautta.

"Ammana" on mielekästä olla

Me välitämme asiakkaistamme ja olemme saaneet huippu kokemuksia ammatillisesta tukihenkilötoiminnasta, tuttavallisemmin sanottuna "ammasta". Olemme asiakkaidemme kanssa muun muassa kerranneet fysiikan kokeisiin, istuskelleet uimarannalla keskustellen mietityttävistä asioista sekä harjoitelleet asiakkaan kanssa ratikalla menemistä siten, että seuraavana päivänä tukihenkilön Whatsappiin on ilmestynyt asiakkaalta viesti: "Menin tänään yksin ratikalla, jee!"
 

Mukava tekeminen edistää tavoitteiden toteutumista

Ammatillinen tukihenkilötoiminta on tavoitteellista toimintaa, jossa säännöllisesti teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan, perheen ja perheen muun verkoston kanssa. Toiminnan ei silti tarvitse olla jäykkää, vaan siinä mennään nimenomaan lapsen ja nuoren tarpeiden mukaan, tehden asioita, jotka hänelle ovat tärkeitä. 

Mielekkään ja mukavan tekemisen ohella saatamme huomata, miten upeita asioita on tullut tehtyä, vaikka alkuun asiakkaalla oli ajatus, että tähän en pysty.  Ajatuksena on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle parhaiten sopiva palvelu. Monesti se löytyy talon sisällä, jolloin taho ja tekijät ovat jo tuttuja. Kerromme mielellämme palveluistamme lisää ja etsimme jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat kuulla meistä lisää!