Meille töihin?

Koska meidän työntekijät tekevät työnsä hyvin ja ovat lomansa ansainneet, he ansaitsevat myös lomasijaisten parhaimmiston. Haemme eri tehtäviin sijaisia, jotka eivät tyydy mihin tahansa kesä/talvilomatyöpaikkaan.

Ansaitun loman tarpeessa olevat työntekijämme ovat laajalla skaalalla mielekkään vapaa-ajan osaajia: nuoriso- ja vapaa-ajan/yhteisötyön osaajia, ohjaustoiminnan artenomeja, yhteisöpedagogeja, sosionomeja, lähihoitajia, fysioterapeutteja, liikunta-alan osaajia, sopivalla yliopistotaustalla varustettuja, ja niin edelleen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tasalaatua, ja hyvää sellaista. Emme hae valmiita osaajia, kukaan meistä ei ole koskaan valmis, vaan ihmisiä, jotka innostuvat uuden edessä, iloitsevat onnistumisista, kertovat matalalla kynnyksellä mieltä askarruttavista asioista ja tätä myötä tuovat iloa asiakkaiden, työyhteisön ja omaan eloon.

Meiltä saat laajan kattauksen ihania asiakaskohtaamisia, inspiroivan työyhteisön, parhaat yhteistyökumppanit ja mahdollisuuden luoda paremmat olosuhteet alallemme. Toivomme työsuhteelta pitkäkestoisuutta, oli se sitten osa-aikainen tai kokopäivä/ilta/öinen.

Jos löysit edes ripauksen itsestäsi matrocksia, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen + CV paula@matrocks.fi 28.2.2021 mennessä.
Lisätiedot puhelimitse/txt/wa 040 554 4204.