Matti-bussi matkustaa!

Tervetuloa esteettömille lähimatkoillemme. Matti-bussi on ennenkin taitanut turvavälit,  mutta nyt niihin kiinnitetään erityistä huomiota myös sisätiloissa. 

Torstaina 2.7 matkustetaan kulttuuripitäjä Urjalaan.  Käydään ihastelemassa Pölkinvuoren kasvimaailmaa - joka on enemmän kuin puutarha! Koetaan elämys kaikille aisteille oppaan johdolla. Nuutajärven lasikylässä nautitaan maittava lounas Sylvi-ravintolassa sekä tutustutaan alueen taiteeseen ja putiikkeihin.

Tutustu kohteisiimme: 

 

2.7 Aikataulu Urjalaan: 

10:00 Lähtö Tampereen Vanhalta kirkolta. Paluu n. 15-16:00 Vanhalla kirkolla

NNurjalaValmiskejpeg.jpg

Perjantaina 3.7 lähdetään matkalle Suomen sydämeen Juupajoelle. Koskenjalassa tutustutaan teollisen kenkätehtaan historiaan oppaan johdolla. Tehdasyhteisön alueella voi omatoimisesti tutustua Walleniuksen Wapriikkiin, Amorinrannan kahvilaan. Tai ihastella Korkeakosken kuohuja, rotkoa, sekä asuinmiljöötä. Lounasta nautitaan Koskikahvilassa. Toinen pysähdyksemme on Kallenaution kievarimuseo - Kun astut portista, siirryt satoja vuosia taaksepäin. Kahvi- ja shoppailumahdollisuus.

Tutustu kohteisiimme:

 

3.7.2020 Aikataulu Juupajoelle:

10:00 Lähtö Tampereen Vanhalta kirkolta. Paluu n. 15-16:00 Vanhalla kirkolla

Njuupajokijkevalmispeeg.jpg

Hinta 50 €/matkaaja. Maksuvälineinä käyvät palvelusetelit, maksusitoumukset ja ehta raha. Hinta sisältää esteettömät kuljetukset, opastuksen, sekä takuuhyvää seuraa. Matkan voi maksaa palvelusetelillä, maksusitoumuksella, bussissa kuljettajalle tai jälkikäteen laskulla 50 €, sis alv 10 %. Ilmoittaudu asiakaspalvelu@matrocks.fi, p. 040 554 4204

matti-bussi-korjattu.jpg

Lue lisää tilausmatkoistamme ja Matti-bussista täältä.