Kiitos vuodesta 2020

Vuodesta 2020 kiitoksena tarjoamme piristävää & maksutonta ohjelmaa moneen makuun. Voit valita vaihtoehdoista yhden ohjelman itsellesi ja lähipiirillesi joko livenä kokoontumisrajoitukset huomioiden tai etänä. Ohjelmia on rajattu määrä, joten ole nopea! Tarjolla myös kaikille avoimet ohjelmat, mikä on sinun suosikkisi? 

Varaukset ja toiveet su 14.2 alkaen paula@matrocks.fi tai puhelu/txt/wa 040 554 4204

kiitos2020.png

SirkusRakkausPumPum- Tutustu tarjontaan täällä

Juhlaprinsessa - Juhlaprinsessan livestream asiakkaille tai yhteinen livestream. Ohjelmassa kahden prinsessan kertoma ja esittämä lapsia osallistava satu. Sadun edetessä perhe pääsee mukaan osallistumaan satuun liikkuen prinsessojen ohjeistuksella sekä harjoittelemaan helppoja tanssiliikkeitä prinsessojen kanssa. Sadunkerronta sisältää myös livelaulua. Käsikirjoittaisimme sadun teitä varten, joten kuulemme mielellämme jos teillä on toiveita teemoista tai jotain erityistä jota toivoisitte prinsessojen mainitsevan.  Kesto n. 45 min. Tutustu juhlaprinsessaan täällä.

SuperSam- SuperSamina tai muina hahmoina striimattuna esim: 10-20min liikunnallinen ohjelma lapsille. Kysy myös kokoperheen seikkailuista livenä (puistot, piha-alueet, metsät.)  Seikkailut vain SuperSamina. Tutustu SuperSam- palveluihin täällä. 

Mehiläisvahamaalauspaja- 60-90min tuokio. Maalataan yhdessä osallistujien edessä ja rakennellaan maalausta toiveiden mukaan paksulle isolle paperille, joka jää osallistujille. kesto 1,5-2h.  Tutustu aiheeseen lisää täällä. 

Henna Leppäsen haitarimusiikkia

- Uniikki musiikkitervehdys:  Sisältää tilaajan toivoman kappaleen ja sanalliset terveiset (ei pakollinen) kappaleen saajalle. 

- Minikonsertti: 4 kappaletta sisältävä minikonsertti, joka sopii mm. lahjaksi tai ohjelmanumeroksi juhliin.

- Lasten harmonikkatuokio: Iloinen harmonikkatuokio koko perheelle, jossa tutustutaan yhdessä harmonikkaan ja mukana tuttuja lasten lauluja, sekä laulu-leikkejä. Tutustu ohjelmiin lisää täällä. 

Kimmon Runopuhelin, Runosuoni sykkii ja Mikä meitä liikuttaa

Runous koskettaa aina. Joskus naurattaa, joskus tekee mietteliääksi. Runojen ystävä, nyt Sinulla on mahdollisuus päästä kuulemaan omia mielirunojasi ammattilaisen lausumana! RUNOPUHELIMEN kautta se tapahtuu helposti. Et tarvitse edes tietokonetta, puhelin riittää. Kimmon Runopuhelimessa pääset vaihtamaan ajatuksia, kokemuksia ja tämän hetken tuntojasi, sanataiteen ohella. 

mikämeitäliikuttaajpeg.jpg

Nrunosuoni sykkii jpg.jpg

Tarinoita Japanista- Tuulia Tachizawa:  Kauan kauan sitten.. Oli tapahtunut kaikenlaisia ihmeellisyyksiä Japanissa. Tule kuuntelemaan mitä oudompia ja hauskimpia (ja ehkä vähän pelottavia!?) tarinoita. Tarinoita, joita Japanilaiset ovat kertoneet sukupolvesta toiseen. Jotkut tarinat saattaa sisältää laulujakin. Saatavana tallenteena tai livenä kokoontumisrajoitukset huomioiden. Kesto n.45 min. Kysy lisää vaihtoehdoista! 

japanituuliauusinjpeg.jpg